20210306 Dwienfit_050.jpg
Logo wit.png

ONS AANBOD

Dwienfit verzorgt trainingen voor iedere Rotterdammer. Je kunt al vanaf 4 jaar bij ons terecht. 

LEES MEER

YOUNGFITS

Zit jij ook te lang stil op je stoel aan je schoolwerk, ben je het thuis even zat? Wil je dit even achter je laten en bewegen en plezier hebben met je leeftijdsgenoten? Dan helpen onze sportieve Urban Dance Workouts en lekkere muziek jou hierbij!

SMALL GROUP TRAINING

De lessen voor volwassenen vinden plaats in een kleine groep met max 8 personen.
De lessen zijn outdoors, omdat onze visie is dat buiten trainen een veel beter gevoel geeft voor je mind.

PERSONAL TRAINING

Sport je liever alleen, maar heb je die spreekwoordelijke schop, dat stuk motivatie en training echt één op één nodig? I’m your partner!

SPECIAL TALENTS

We kennen allemaal wel een kind dat zich niet veilig of prettig voelt bij de reguliere sportaanbieders. Denk hierbij aan kinderen met autisme, ADHD of overgewicht, kids die het lastig vinden om contact met andere jongens of meisjes te leggen.

CROSSFITKIDS

Crossfitkids is voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

MINI CROSSFITKIDS

Mini crossfitkids is voor kinderen van 4 tot 6 jaar oud Je kunt lekker spelen en ravotten

Geld speelt geen rol.

DWIENFIT is aangesloten bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur van de gemeente. Dit is voor gezinnen waar de financiële mogelijkheden beperkt zijn, en kunnen de ouders aanspraak maken op een bijdrage van Jeugdfonds Sport en Cultuur, zodat het kind toch kan sporten.

 

Het is de bedoeling dat de ouders zelf op zoek gaat naar een intermediair, dit is vaak de gym docent of een maatschappelijk werker uit dezelfde buurt. Deze intermediair zal beoordelen of een bijdrage aan de ouders wordt toegekend, ook zal de intermediair de aanvraag verder behandelen.

Meer informatie is te lezen op jeugdfondssportencultuur.nl

SPORTEN VOOR

ECHT IEDEREEN.

Logo Jeugdfonds Cultuur.png